Wat doen wij Samenwerkingen

Samenwerkingen

Het is bijna zover..en dan gaan de kindermiddagen 2018 van start!
Dit jaar is het thema van de kindermiddagen : “Op reis”
Ga jij met ons mee?
Dat kan op woensdag 28 februari én
woensdag 18 april.

kindermiddagen2018Woensdag 28 februari is de eerste kindermiddag,
en die gaat over “Inpakken en wegwezen!” Dat is
natuurlijk nodig voordat de reis begint en je kunt
vertrekken.
Net als andere jaren is er deze middag ook van alles
te doen..nieuwsgierig naar wat dat is?
Of heb je gewoon zin in een leuke middag?
Zorg dan dat je erbij bent en mis niets!

Algemene informatie :
Alle kinderen van 4 – 12 jaar zijn welkom, dus.. kom jij ook?
Je bent welkom, samen met je vriendjes !
Elke middag begint om 14.00 uur, is om 16.00 uur afgelopen en wordt
gehouden in de Chr. Ger. Kerk in ’ s Gravenmoer.
De kindermiddagen zijn gratis.

Wil je nog meer weten?
Kijk regelmatig op deze site : www.cgk-sgravenmoer.nl, bij kindermiddagen.
Of neem contact op met Germa Spierings : 0647698386.

Tot ziens,
Werkgroep KinderWerk, Chr. Ger. Kerk ’s Gravenmoer

Meldpunt misbruik in kerkelijke relaties

Wordt het meer dan praten?Meldpuntmisbruik

Blijf er niet mee zitten
De kerk hoort een veilige plaats te zijn. Toch is die veiligheid niet altijd vanzelfsprekend. Ook in de kerk, binnen kerkelijke relaties, komt misbruik voor. Soms overduidelijk, soms heel subtiel. Door opmerkingen die over jouw grens gaan of een iets te nadrukkelijke hand op je schouder.

Het Meldpunt is er in de eerste plaats voor slachtoffers van misbruik. Je kunt hier terecht als je informatie, ondersteuning, of advies nodig hebt.
Daarnaast geeft het Meldpunt advies aan kerken rond situaties van misbruik en spreekt hen aan op hun verantwoordelijkheid voor veiligheid in de kerk.

Heb jij problemen of vragen rond seksueel misbruik in kerkelijke relaties? Neem contact met ons op, ook als je liever anoniem blijft.

Kijk op www.meldpuntmisbruik.nl
Bel naar 06 81 08 01 17
(ma-vrij 9.00 – 17.00)

Arm in Arm is een werkgroep van alle kerken in de gemeente Dongen die zich inzet voor mensen in kwetsbare situaties. Van Loketbegeleiding tot Ondersteuning. Elk mens verdient een menswaardige manier van leven. Daar zet de werkgroep zich voor in.
Na een afspraak wordt er een huisbezoek afgelegd waarin een luisterend oor wordt geboden en de situatie in kaart wordt gebracht.
Daarna wordt bekeken wat de werkgroep, in samenwerking met instanties waarmee wordt samengewerkt, daadwerkelijk kan betekenen.
Alle informatie over de werkgroep is te vinden op de website: www.arminarmdongen.nl
Hierop staat ook het aanmeldformulier en de telefonische bereikbaarheid.